Bella Hadid nautti auringosta yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Nainen on alkanut uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta nyt he vaikuttavat olevan jälleen onnellisesti yhdessä.

Bella Hadid nähdään usein hyvin seksikkäissä kuvissa hänen omalla Instagram-kanavallaan. Nyt Hadid julkaisi Instagram-tarinassaan hetken, jossa hän ottaa aurinkoa vaaleanpunaisen uimapatjan päällä. Hadid on halunnut mahdollisimman rajattoman rusketuksen, minkä vuoksi hän onkin riisunut yläosan kokonaan pois ja alaosanakin toimivat vain pelkät tangat.

Bella Hadidia on tituleerattu jopa maailman kauneimmaksi naiseksi. 23-vuotias neito on ehtinyt valloittamaan jo useiden suurten muotitalojen näytöslavat ja hän on toiminut myös Voguen kansikuvamallina monien muiden julkaisujen kansikuvien lisäksi.