Karanteeni erotti kolmevuotiaat ystävät – jälleennäkeminen sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi ihmiset ovat joutuneet olemaan erossa ystävistään, työkavereistaan ja jopa perheenjäsenistään. Ystävät ovat erityisen tärkeitä pienille lapsille, minkä vuoksi kahden parhaan ystävyksen jälleennäkeminen onkin hyvin suloista katseltavaa.

Poikien äidit olivat päättäneet, että nyt kolmevuotiaat kaverukset voisivat viimein pitkän karanteeniajan jälkeen tavata toisensa. Pojat olivat ikävöineet toistensa seuraa niin paljon, että he olivat jopa esittäneet leikkivänsä yhdessä ollessaan erillään. Kun lapset viimein pääsivät näkemään toisensa, he juoksivat toistensa luo riemukkaasti.

Pojat juoksivat heti halaamaan toisiaan kun he tunnistivat toisensa kadulla. Äidit tulivat hyvin onnellisiksi nähdessään miten iloisia lapset olivat siitä, että he pääsivät viimein näkemään toisensa. Pojat ovat olleet yksivuotiaista lähtien samassa hoitopaikassa, minkä vuoksi erillään oleminen oli ottanut koville.