Demi Moore säväyttää blondina – nainen on lähes tunnistamaton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Demi Moore tunnetaan hänen monista suurista elokuvarooleistaan. Poikkeuksellisen upealta nainen näytti Charlien enkelit -elokuvassa, jossa Demi Moore esitti pahaksi muuttunutta enkeliä. Elokuvaa varten nainen treenasi paljon ja muutti vartalonsa ulkonäön täysin. Nyt tähti on uutta rooliaan varten muuttanut hiustyylinsä.

Demi Moore nähdään uudessa Brave New World -sarjassa, jonka ensimmäinen jakso ilmestyy 15. heinäkuuta Peacock-palvelussa. Sarjassa Moore näyttelee Lindaa, joka on keskeisessä osassa olevan Johnin äiti. Lindan roolia esittäessään Moorelle on loihdittu uusi vaaleampi tyyli, josta naista hädin tuskin tunnistaa.

Demi Moore valloittaa sarjassa lyhyemmillä vaaleilla hiuksillaan. Moni on ihastellut uutta tyyliä ja toivoo muutoksen olevan pysyvä, mutta naisen Instagram-päivityksistä päätellen kyseessä on kuitenkin ollut vain peruukki.