Emily Ratajkowski loksautti miesten päät kaupungilla – seksikäs asu keräsi katseita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Viime päivien aikana nainen on ihastuttanut uudella tyylillään värjättyään pitkät tummat hiuksensa vaaleiksi. Naisen seuraajat tuntuvat pitäneen muutosta hyvin onnistuneena.

Kesäkuussa 29 vuotta täyttänyt Emily Ratajkowski on näyttävä malli näytöslavoilla, mutta osaa ottaa myös jalkakäytävän haltuunsa. Ratajkowski julkaisi itsestään paparazzin nappaamia tuoreita kuvia, joissa nähdään miten ihmisten päät ovat kääntyneinä hänen suuntaansa kun hän kävelee kadulla.

Emily Ratajkowski on näyttävä näky kaupungilla, minkä uudet kuvatkin todistavat. Naisella oli yllään hänen oman Inamorata-merkkinsä asu, josta näkyi läpi. Ohut kaksiosainen puku paljasti altaan naisen hoikan mallivartalon ja tummat alusvaatteet, jotka tähti oli ylleen valinnut.