Jennifer Lopez haaveilee yksinkertaisesta elämästä – suunnittelee muuttoa italialaiseen pikkukaupunkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajanäyttelijä Jennifer Lopez haaveilee elämästä Euroopassa. Nainen haluaisi muuttaa 11-vuotiaiden kaksosten ja kihlattunsa Alex Rodriguezin kanssa lähemmäs luontoa esimerkiksi Italiaan. Toisena vaihtoehtona on paratiisi Balilla.

– Haluaisin löytää uuden elämän, missä olisi hieman yksinkertaisempaa ja luomumpaa. Jotain, missä voisin pyöräillä ostamaan leipää, panna leivän koriin ja mennä kotiin syömään sitä hillon kanssa. Tai vain syödä ja taidemaalata, tai istua keinutuolissa upeassa maisemassa, missä on oliivipuita ja tammia tuoksuineen. Tällaisia fantasioita minulla on, 50-vuotias Lopez kertoo Vanity Fair -lehdessä.

Monessa mukana ollut artisti kertoo myös, että hän rakastaa tanssimista ja laulamista, mutta näyttelijän työ on aina ollut hänen suurin rakkautensa. Jennifer Lopez on ollut viime aikoina pinnalla Hustlers-elokuvan ansiosta, josta naiselle on kaavailtu jopa Oscar-ehdokkuutta.