Khloe Kardashian esitteli muotojaan kuntosalilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian täytti juuri 36 vuotta. Kardashian juhli syntymäpäiviään viikonloppuna herkullisten tarjoilujen kera, mutta tuoreella videollaan nainen on kuitenkin osoittanut rehkivänsä jälleen kuntosalilla aivan kuin ennenkin.

Khloe Kardashian esittelee usein seuraajilleen erilaisia kuntoilumuotoja, joiden avulla tähti pitää itsestään huolta. Tällä kerralla nainen rehki perinteisesti kuntosalilla ja poseerasi peilin kautta kameralle. Kardashian halusi esitellä etenkin uusia treenivaatteitaan, jotka istuivat naiselle kuin ne olisivat hänelle suunniteltu.

Khloe Kardashian / Instagram

Khloe Kardashian hämmästytti aiemmin seuraajiaan kasvokuvilla, joista naista hädin tuskin tunnisti. Kasvot näyttivät täysin erilaisilta kuin aiemmin, minkä vuoksi tähden fanit ovatkin miettineet, että johtuuko muutos liiallisesta kuvan muokkaamisesta vai onko nainen leikellyt kasvojaan.