Täydellinen nainen oli helmikuussa väsynyt – nyt verestä löytyi koronaviruksen vasta-ainetta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bisnesnainen Ramona Singer on tullut monille tutuksi New Yorkin Täydelliset Naiset -realityohjelmasta. Nyt tähti on paljastanut, että hän on sairastanut tietämättään koronaviruksen ja lahjoittanut vertansa sairaaloille.

Ramona Singer oli tuntenut olonsa helmikuussa erityisen väsyneeksi. Hänellä oli myös päänsärkyä, mutta tuolloin koronavirustestejä oli vaikeaa saada. Nyt nainen ja hänen tyttärensä Avery kuitenkin pääsivät koronavirustestiin, jossa huomattiin, että heidän kummankin verestä löytyi koronaviruksen vasta-ainetta.

https://www.instagram.com/p/CAyd-EUnUj2/

Kun äiti ja tytär kuulivat, että he olivat jo sairastaneet koronaviruksen, he päättivät lahjoittaa vertaan, jossa oli viruksen vasta-ainetta. Perhe oli eristäytynyt koronaviruksen aikana yhdessä, mutta naisen entinen aviomies Mario ei ollut kuitenkaan saanut tartuntaa vaikka hän oli asunut samassa talossa tyttärensä ja ex-vaimonsa kanssa.