Kosmetiikkajätti saattoi tehdä Kim Kardashianista miljardöörin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosmetiikkajätti Cotyn paljastettiin taannoin ostaneen 20 prosenttia Kim Kardashianin KKW-kauneusbrändin osakkeista. 200 miljoonan dollarien kauppojen myötä Kimistä saattaa tulla lähitulevaisuudessa perheensä ensimmäinen virallinen miljardööri.

Kim Kardashianin nettoarvo on talouslehti Forbesin arvioiden mukaan noin 900 miljoonaa dollaria kauppojen myötä. 39-vuotiaan tähden aviomies Kanye West ehti tosin jo onnitella vaimoaan miljardööristatuksen saavuttamisesta.

– Olen niin ylpeä kauniista vaimostani, Kim Kardashian Westistä, josta tuli virallisesti miljardööri. Olet selvinnyt hulluimmista myrskyistä ja nyt Jumala valaisee sinua ja perhettämme, Kanye twiittasi.

Kimin pikkusisko Kylie Jenner ehdittiin jo julistaa aikaisemmin perheensä ensimmäiseksi miljardööriksi. Forbes kuitenkin riisui tähdeltä tittelin toukokuussa käytyä ilmi, että Kylie oli valehdellut muun muassa yrityksensä liikevaihdon suuruudesta ja verotiedoistaan. Hän myi 51 prosenttia oman Kylie Cosmetics -brändinsä osakkeista Cotyllle noin 600 miljoonalla dollarilla.