Riverdale-tähden hurja kauneusrutiini – sisältää 38 eri vaihetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Madelaine Petsch tunnetaan parhaiten Riverdale-jännityssarjasta, jossa nainen esittää Cheryl Blossomin roolia. Nyt 25-vuotias nainen esitteli hänen tarkan ihonhoitorutiininsa videolla.

Madelaine Petsch esittelee Voguen julkaisemalla YouTube-videolla hänen kauneudenhoitorutiininsa, johon kuuluu huikeat 38 eri vaihetta. Tämä rutiini ei todellakaan sovi kiireisille perheenäideille vaan näyttelijä korostaa sitä, että hän haluaa hoitaa ihoaan rauhassa ja laittautua joka aamu ilman minkäänlaista kiirettä.

Madelaine Petschiä ei haittaa se, että pitkä ja yksityiskohtainen rutiini vie hänen päivästään aamuisin jopa kaksi tuntia aikaa. Nainen sytyttää aamulla peilin viereen kynttilän ja kokee, että ihon hoitaminen on terapeuttinen kokemus. Hän hoitaa ihoaan erilaisilla voiteilla, seerumeilla sekä jäisillä ja värisevillä kasvojen hierontalaitteilla.

View this post on Instagram

she may go out on a school night folks

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on

View this post on Instagram

Look who’s embracing summer

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on