Suomen Ennätystehdas palaa televisioon – etsii nyt yllytyshulluja suomalaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen suosikkiohjelma Ennätystehdas etsii jälleen itsensä ylittäviä ihmisiä. Ennätysten rikkojat pääsevät näyttämään taitonsa pian alkavissa kuvauksissa. Haku kestää lokakuun loppuun asti.

– Kuka tahansa voi lähettää ennätysehdotuksensa FOX-kanavalle, ja valitsemme hakijoiden joukosta kiinnostavimmat ennätysyritykset mukaan ohjelmaan. Toivomme suomalaisia mukaan mahdollisimman laajalla skaalalla ja erikoisilla ennätysyrityksillä, kannustaa FOX:n markkinointipäällikkö Nina Wallden.

Ohjelman juontajana on Janni Hussi. Uusi kausi esitetään televisiosta keväällä 2021. Ennätystehdasta on kuvattu vuodesta 2006 alkaen, mutta muutaman välivuoden jälkeen se palasi FOX-televisiokanavalle.