90 Päivää morsiamena -tähti: ”Seksiä yli 500 naisen kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelmassa esiintynyt amerikkalainen Geoffrey Paschel rakastui venäläiseen Varya Malinaan. Ohjelman kuvausten aikana kuitenkin selvisi miehen salattu menneisyys.

TLC lopetti miehen tarinan kuvaamisen, mutta päätti esittää jo kuvatut jaksot televisiosta. Geoffrey Paschel on pidätetty huumeiden myymisestä. Lisäksi hän on ollut väkivaltainen naisia kohtaan. Kolme naista syyttää Paschelia raiskauksesta.

Paschel on yrittänyt vakuuttaa kaikkien hänen entisten kumppaneidensa olevan valehtelijoita. Hän piipahti äsken The Domenick Nati Show’n vieraana ja osoitti olevansa todennäköisesti niin mulkero kuin hänen kanssaan tekemisissä olleet naiset ovat väittäneet. Mies leuhki harrastaneensa seksiä yli 500 naisen kanssa, joista sata oli kaadettu sänkyyn jo ennen kuin hän täytti 18 vuotta.