Supermallin rinnat kuin tarjottimella – leivontavideo naulitsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden lapsen äiti ja huippumalli Chrissy Teigen on poistanut silikonirintansa. Nainen kyllästyi pullistelevaan poveen ja halusi luonnollisen vartalonsa takaisin. Hän toipuu parhaillaan leikkauksesta. Nyt Teigen on nostanut povensa pääosaan tuoreella videollaan.

View this post on Instagram

making my world famous titty biscuits!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Nyt supermalli on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän leipoo kotonaan. Tai ainakin yrittää, sillä hän on mahdollisesti tyhjentänyt viinipullon ennen kuin ryhtyi käyttämään sitä kaulimella. Päähuomion videossa vie kuitenkin hänen povensa.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

34-vuotias Chrissy otti silikonirinnat parikymppisenä. Naisen mukaan niiden poistaminen onnistui hyvin. Rintaoperaation jälkeen Teigen sai neljävuotiaalta Luna-tytöltään suloisen kortin, jossa toivotettiin heipat uusille tisseille. Hän julkaisi kortista kuvan sosiaaliseen mediaan. Teigen on puhunut aitojen naisvartaloiden puolesta jo pitkään.