Epstein-tapauksen pidätetty Ghislaine Maxwell kuului eliittiin – nämä henkilöt ystäväpiirissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

FBI pidätti äsken brittiläisen perijätären ja seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwellin hänen New Hampshiren kartanostaan. Nainen on viihtynyt seurapiireissä vuosien ajan ja hän on likimain kaikkien silmäätekevien tuntema. Hänen epäillään toimineen ansana nuorille tytöille ja naisille, joita välitettiin hyväkkäiden seksiorgioihin.

Pohattojen pornobileet alaikäisten kanssa kuulostaa Hollywood-elokuvalta, mutta se on ollut valitettavan totta vuosien ajan. Miljardööri Jeffrey Epsteinin lähipiiri on ollut asiasta varsin tietoinen, kuten myös tyttöjä hänelle välittänyt Ghislaine Maxwell. Epstein pidätettiin aiemmin ja hänen on väitetty tehneen itsemurhan vankeusaikana. Maxwell teki katoamistempun.

Nyt hänet on pidätetty. Page Six on koonnut naisen kanssa viihtyneiden elitistien nimiä yhteen. Hänet on ainakin yhdistetty liikemies Michael Bloombergiin, yrittäjä André Balazsiin, rokkari Mick Jaggeriin, yrittäjä Elon Muskiin, juontaja Piers Morganiin ja tietysti vastikään skandaalissa ryvettyneeseen prinssi Andrew’n. Hän oli myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trumpin hyvä ystävä.