Katri Haapasen rohkeat kuvat puhuttavat: ”Mitäköhän Jeesus sanoo sun peppubikineistä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Rohkeita kuvia usein julkaiseva kurvitar on nyt ihmetellyt sosiaalisessa mediassa miksi jotkut äimistelivät hänen paljastavia poseerauksiaan. Hän kertoo saaneensa esimerkiksi kysymyksen siitä mitä Jeesus mahtaa sanoa hänen peppubikineistään. Haapanen vastaa uskovansa, että Jeesus katsoo sydämeen eikä takapuoleen. Hänen mukaansa vastaavaa palautetta tulee nykyisin yllättävän paljon.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.