Pilvenpiirtäjästä hypännyt Steve Bing jätti itsemurhaviestin lapsilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen elokuvatuottaja, yrittäjä ja käsikirjoittaja Steve Bing teki itsemurhan hyppäämällä Beverly Hillsissä sijaitsevasta pilvenpiirtäjästä. Hän oli kuollessaan 55-vuotias. Miehellä oli kaksi lasta.

Hänellä oli 18-vuotias poika Damian Hurley yhdessä Elizabeth Hurleyn kanssa ja 21-vuotias Kira Kerkorian Bing yhdessä tennispelaaja Lisa Bonderin kanssa. Los Angelesin poliisi ojensi Steve Bingin jättämän viestin lapsille. Mies kärsi vaikeasta masennuksesta ja muutti hiljattain Los Angelesin Downtownista Beverly Hillsiin julkkisten suosimaan taloon.

Ihmiset ihmettelivät miehen muuttamista näkyvälle paikalle, koska hän oli syvästi masentunut ja hakeutui normaalisti täysin omiin oloihinsa. Koronaviruspandemia sai hänen mielenterveysongelmansa pahenemaan kevään aikana. Damien Hurley on kertonut julkisesti järkyttyneensä isän kuolemasta ja hän on kiittänyt ihmisiä myötätunnosta, Page Six uutisoi.