The Hills -kaunotar avoimena – ero Miley Cyrusista otti koville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kaitlynn Carter tuli monille tutuksi The Hills: New Beginnings -sarjan tähtenä. Sarjaa kuvatessa nainen oli vielä naimisissa Brody Jennerin kanssa, mutta aviopari on sittemmin eronnut. Eron jälkeen Carter alkoi seurustelemaan poptähti Miley Cyrusin kanssa.

Kaitlynn Carter ja Miley Cyrus yrittivät pitää heidän romanssinsa salassa, mutta uteliaat fanit pääsivät heidän suhteestaan kuitenkin nopeasti jyvälle. Kun kaunotarten suhde tuli lopulta päätökseensä viime syksynä, Carter koki ahdistavana asiana sen miten julkista hänen rakkauselämästään oli tullut.

Kaitlynn Carter oppi Miley Cyrusin kanssa seurustelemisesta sen, että hän ei enää tule tuomaan parisuhteitaan median tietoisuuteen. Nainen on In Touch -sivuston mukaan paljastanut tapailevansa tällä hetkelläkin uutta ihmistä, mutta ei kuitenkaan aio kertoa suhteesta sen enempää. Toukokuussa Carter teki myös sovinnon entisen miehensä Brody Jennerin kanssa ja on viettänyt hänen kanssaan nyt enemmän aikaa.