Somehottis läpinäkyvässä paidassa – eikä mitään sen alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Tällä kertaa Charly Jordan poseeraa kuumissa kuvissa poikkeuksellisen peittävässä asussa, mutta kuvien tarkempi tarkastelu osoittaa, että ohut valkoinen sporttipaita olikin läpinäkyvä ja paljasti siten sisältönsä. Luonnollisestikaan Charly ei ollut pukenut paitansa alle esimerkiksi toppia tai rintaliivejä. Kuvissa hän nauttii kesästä Santa Monican maisemissa Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.