Kultainennoutaja kohtasi kissanpennun – huvittava reaktio videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähtävillä paljon hauskoja videoituja tilanteita, joissa kodin lemmikkejä yritetään tutustuttaa uusiin tulokkaisiin. Tällä kerralla perhe otti kotiinsa kissanpennun, jonka kohtaaminen kultaisennoutajan kanssa taltioitiin kameralla.

YouTube-videolla nähdään miten kultainennoutaja Bailey yritetään tutustuttaa kissanpentuun. Bailey makoilee rauhassa sohvalla kunnes mies tulee sitä lähemmäs kissanpentu sylissään. Pienen otuksen nähdessään koira siirtyy kuitenkin heti sohvalta pois.

Koira katselee pientä kissaa aluksi turvallisen välimatkan päästä. Bailey kääntää kissalle selkänsä ja on selvästi hieman levoton uuden perheenjäsenen saadessa mieheltä huomiota. Monen yrityksen jälkeen Bailey suostuu tulemaan miehen viereen kun hänellä on kissa sylissä, mutta koiran ilmeet ovat edelleen huvittavan epäileväisiä uutta tulokasta kohtaan.