Mieheni on palkkiometsästäjä -tähden tytär rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Palkkiometsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin tytär Baby Lyssa on tullut tunnetuksi kaikki realityohjelmaa seuranneille. Nainen on hyödyntänyt kuuluisuuttaan julkaisemalla oman vaatemallistonsa. Nyt hän on esitellyt alusvaatteita.

Baby Lyssa on julkaissut Instagramiin viettelevän kuvan, jossa hän on pelkästään alusasuun pukeutuneena. Naisen päällä on musta body ja kuva on otettu kauniin Havaijin auringon alla. Fanit ovat äimistyneitä naisen kuvista.

He ovat kehuneet Baby Lyssaa todella seksikkääksi ja kauniiksi. Hänellä on kaksi lasta. Baby Lyssa vieraili hiljattain Coloradossa isänsä ja hänen uuden kihlattunsa Francie Franen luona. Duane Chapman on panostanut viime aikoina terveytensä kohentamiseen.