Tiger Kingin Carole Baskin myy nyt henkilökohtaisia videotervehdyksiä – tienannut niillä jopa 20 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -kohusarjasta tunnetuksi tullut Carole Baskin on keksinyt uuden tavan hankkia lisätienestiä. Hän myy internetissä henkilökohtaisia videotervehdyksiä.

Baskin on liittynyt Cameo-palveluun, jossa kuuluisuudet voivat myydä henkilökohtaisia videotervehdyksiä faneilleen. Hän on luonut 30 sekunnin pituisia videoita faneille 199 dollarin hintaan. The Sun -lehden mukaan Baskin olisi tienannut pelkästään ensimmäisenä päivänä jopa 20 000 dollaria, eli yli 17 000 euroa videotervehdyksiä myymällä.

Baskin myös kehotti Cameossa fanejaan lahjoittamaan rahaa kissaeläimille kohdistuvaan hyväntekeväisyyteen. Tiger Kingistä niin ikään tunnetun Joe Exoticin aikoinaan omistaman GW Exotic Zoo -eläintarhan tontti siirtyi taannoin oikeuden päätöksellä Baskinin omistukseen. Parhaillaan vankilatuomiota murhan tilaamisen yrittämisestä istuva Exotic tunnetaan Baskinin verivihollisena, joka muun muassa uskoo naisen murhanneen ex-aviomiehensä ja syöttäneen tämän ruumiin tiikereille.