Valtava anakonda löytyi tieltä – piinasi ohi ajavia autoja

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anakondat ovat maailman suurimpia käärmeitä ja ne voivat olla pituudeltaan jopa kymmenen metriä. Anakondan näkeminen luonnossa on aina hyvin hätkähdyttävä kokemus, minkä vuoksi moni näistä kohtaamisista päätyykin videolle.

Nyt YouTube-videolla nähdään Brasiliassa Campo Granden alueella miten ihmiset löytävät hurjan anakondan tien vierestä. Anakonda on nähty peltojen läheisyydessä usein, minkä vuoksi perhe epäilee kohtaamisten aikana kyseessä olleen aina sama anakonda.

Videolla nähdään miten anakonda ärsyyntyy siitä kun ihmiset menevät liian lähelle sitä. Ihmiset yrittävät päästä anakondan ohi autoillaan, mutta käärme tekee siitä vaikeaa hyökkäämällä jatkuvasti autoja kohti niiden lähestyessä matelijaa.