Chrissy Teigen esitteli bikinivartaloaan – Snookin kommentti sai monet suuttumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja kirjailijana työskentelevä Chrissy Teigen on tunnettu hauskasta persoonastaan ja suorasanaisuudestaan etenkin sosiaalisessa mediassa. Nainen ilmoitti aiemmin pienentävänsä rintansa ottamalla silikonitäytteet niistä pois, minkä jälkeen kaunotar onkin esitellyt itsevarmasti uusia luomurintojaan.

Chrissy Teigen hätkähdytti aiemmin videolla, jossa hän leipoi keksejä bikineissä. Nyt nainen esitteli vartaloaan peilin kautta otetussa kuvassa, jossa 34-vuotiaan kahden lapsen äidin yllä nähdään tyttömäiset bikinit. Nainen näyttää kuvassa tavallista hoikemmalta, minkä moni onkin kommenteissaan suoraan ilmaissut.

Televisiotähti Snookin kommentti sai paljon reaktioita tähden seuraajilta. Snooki kirjoitti Teigenin olevan laiha, mikä sai paljon negatiivisia kommentteja osakseen. Moni piti pahana asiana sitä, että laihuutta ihannoidaan. Näiden kommentoijien mukaan Teigen näyttää kauniilta, koska hän on itsevarma ja itsenäinen nainen.

View this post on Instagram

hey all you cool…

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on