Christina Riccin aviomiehelle lähestymiskielto – poliisit hälytettiin tähden kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Addams Family -elokuvista kuuluisuuteen noussut Hollywood-tähti Christina Ricci on joutunut hakemaan lähestymiskieltoa aviomiehelleen. Määräaikaisen kiellon myötä elokuvatuottajana työskentelevä James Heerdegen ei saa olla yhteydessä vaimoonsa.

Poliisi hälytettiin Christina Riccin Kalifornian Woodland Hillsissä sijaitsevaan kotiin 25. kesäkuuta epäillyn kotiväkivallan vuoksi. Lähestymiskielto määrättiin Heerdegenille pian välikohtauksen jälkeen. The Blast -lehden mukaan Ricci kertoo miehen sylkeneen päälleen ja käyttäytyneen uhkaavasti.

Christina Ricci sekä James Heerdegen ovat olleet naimissa seitsemän vuoden ajan, ja heillä on yhteinen viisivuotias poika Freddie. 40-vuotias Ricci tunnetaan The Addams Familyn lisäksi Ally McBeal -sarjasta ja elokuvista, kuten Päätön ratsumies, Monster – Aileen Wuornos sekä Speed Racer. Taannoin hänet nähtiin Z: The Beginning of Everything -sarjan pääroolissa.