Hämmentävä video: Jennifer Garner aivan sekaisin hammaslääkärikäynnin jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty vuosien varrella monia hulvattomia videoita, joissa nähdään miten sekaisin lapset ja aikuiset ovat sairaalasta tai hammaslääkäristä poistuessaan nukutuksen jäljiltä. Nyt näyttelijä Jennifer Garner julkaisi hauskan videon, jossa hänet nähdään suoraan hammaslääkärikäynnin jälkeen.

Jennifer Garner nähdään hänen julkaisemallaan Instagram-videolla melko sekavana. Nainen kertoo puhelimessa itkuisena sitä miten herkistynyt hän oli ollut Hamilton-musikaalin seurauksena. Garnerin puhe on osittain puuroutunut ja hän on sanojensa mukaan videolla yhä ilokaasun vaikutuksen alaisena.

Jennifer Garner kertoo puhelimessa purskahtaneensa itkuun hammaslääkärissä kuullessaan Hamilton-musikaalista tuttua musiikkia. Lääkärit olivat kyselleet ihmeissään, että onko nainen kunnossa näyttelijätähden kyynelehtiessä. Musiikki oli ollut niin kaunista, että Garner ei ollut kyennyt pidättelemään kyyneliään.