Kourtney Kardashian näyttävissä bikineissä – näitä kurveja kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on nyt kokeillut omia siipiään perheen realitysarjan ulkopuolella. Nainen perusti oman Poosh-nimisen hyvinvointisivuston, joka on alkanut nopeasti kasvattamaan suosiotaan.

Kourtney Kardashian päivittää kuulumisiaan kuitenkin säännöllisesti edelleen sosiaaliseen mediaan. Nyt nainen nähdään näyttävissä paparazzin nappaamissa kuvissa, joissa Kardashian viettää päiväänsä bikineissä uima-altaalla.

Kourtney Kardashian näyttää häikäisevän upealta värikkäissä bikineissään. Kolmen lapsen äiti sai hetki sitten kritiikkiä seuraajiltaan, jotka kommentoivat tähden saaneen ylimääräisiä kiloja. Osa epäili tähden jopa olevan raskaana. Kardashian otti kommentit tyylikkäästi vastaan ja kertoi rakastavansa sitä miltä hän näyttää juuri nyt.