Lizzo lähetti twerkkausterveiset vuokraisännälle: ”Kiitos, että häädit meidät”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on oikea musiikin monitaituri. Nainen osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa. Nainen on myös hyvin sanavalmis ja itsevarma positiivisen kehonkuvan puolestapuhuja.

Lizzo julkaisee usein hyvin näyttäviä ja paljastavia videoita, joissa hän tanssii vähäpukeisena. Tällä kerralla 31-vuotias tähti päätti twerkata kameralle punaisessa uimapuvussa ja lähettää samalla terveiset vuokraisännälle, joka oli heittänyt artistin ystävineen ulos huvilasta, jonka Lizzo oli vuokrannut viikon ajaksi.

Lizzo ystävineen oli heitetty huvilasta ulos kolme päivää aiemmin. Vuokraisäntä oli uhannut soittaa naisten perään poliisit, mutta se ei kuitenkaan onnistunut lannistamaan naisporukan tunnelmaa. Lizzo kertoo olevansa jopa kiitollinen siitä, että he joutuivat vaihtamaan taloa, koska uusi huvila on vieläkin mukavampi kuin edellinen.

https://www.instagram.com/p/CCSG73ehrSZ/