Ava Phillippe ja Reese Witherspoon eivät enää ole kuin kaksi marjaa – tytär muutti tyyliään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Viime vuosina erityistä huomiota on alkanut saamaan myös naisen tytär, joka muistuttaa hyvin paljon äitiään ulkonäkönsä puolesta.

Moni media on kirjoittanut siitä miten 44-vuotias Reese Witherspoon ja 20-vuotias Ava Phillippe ovat kuin kaksi marjaa. Tytär näyttää hyvin paljon äidiltään kasvonpiirteiltään, minkä lisäksi hänellä on aina nähty vaaleat pitkät hiukset kuten äidilläänkin. Nyt nuori nainen on kuitenkin muuttanut tyyliään radikaalisti.

https://www.instagram.com/p/CCNDsERJSmY/

Ava Phillippe julkaisi nyt Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esitteli seuraajilleen uuden tyylinsä. Nainen oli värjännyt hiuksensa tumman pinkiksi, minkä lisäksi hän oli meikannut hieman totuttua tummemmin. Monien mielestä muutos tuntui olevan positiivinen joskaan häntä ei enää voi äitiinsä sekoittaa.

https://www.instagram.com/p/CABLPODH0M-/