Gorillauros pelasti poikasen vaarasta – toimi nopeasti kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gorillat osaavat matkia ihmisten monia eleitä ja videolla ollaan nähty miten gorillat ovat jopa näyttäneet ärsyyntyneinä keskisormea. Monet ihmismäiset eleet tulevat eläimille kuitenkin luonnostaan.

Nyt videolla nähdään hurja tilanne, jossa eläintarhassa asuvat naarasgorillat alkavat tappelemaan. Tappelun saadessa alkunsa pieni gorillan poikanen putoaa emonsa selästä, jossa se roikkui kiinni. Poikanen putoaa maahan ja on jäädä naaraiden jalkoihin, kunnes urospuolinen gorilla huomaa tilanteen.

Sivusta tilannetta seurannut uros alkoi toimimaan heti kun huomasi poikasen putoavan naaraan selästä. Gorilla juoksi nopeasti poikasen luo, nappasi pikkuisen syliinsä ja vei kauemmaksi vaaratilanteesta. Samalla se tuntui yrittävän saada naaraiden riidan poikki.