Katie Pricen kartanoon murtauduttiin – vastaremontoitu koti tuhottiin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vararikkoon joutunut povipommi Katie Price on ollut viime aikoina median valokeilassa hänen parisuhteidensa ja raha-asioidensa vuoksi. Nyt Katie Price on ilmoittanut, että hänen Sussexin kotiinsa on murtauduttu.

Katie Price oli uusinut ja remontoinut Sussexissa sijaitsevan kartanonsa talon myyntiä varten. Ennen kuin talo meni kaupaksi sinne kuitenkin murtauduttiin. Daily Mail -sivuston mukaan tuhotyön seurauksena talon välikatto oli romahtanut alemman kerroksen päälle tuhoten juuri uusitun keittiön kokonaan.

Katie Price pelkää, että tekijä haluaa kostaa naiselle ja hän kantaa tähdelle kaunaa. Naisen henkilökohtaisia laatikoihin pakattuja tavaroita oli rikottu ja levitelty pitkin taloa. Naapuri oli ollut ensimmäinen, joka oli rutiinitarkastuksensa aikana huomannut, että taloon oli murtauduttu.