Kourtney Kardashianin ketogeeninen dieetti lytättiin – tähti vastasi kritisoijille napakasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan. Nainen kertoi hetki sitten ryhtyneensä ketogeeniselle dieetille, jossa nautitaan hyvin vähän hiilihydraatteja päivän aikana. Kourtney Kardashian alkoi saamaan nopeasti kritisoivia kommentteja, joihin tähti on nyt vastannut napakasti.

Kourtney Kardashian kertoi Instagram-tarinassaan, että ihmiset voivat hyvillä mielin olla huolehtimatta hänen terveydestään. Hän on konsultoinut dieetistä lääkäriään, joka on itse suositellut pätkittäisiä jaksoja, jolloin tähti vähentää hiilihydraatit ravinnostaan minimiin ja suosii niiden sijaan proteiinia ja hyviä rasvoja ruokavaliossaan.

Kourtney Kardashian selvensi, että hän ei ole mikään ravintoneuvoja eikä voi suositella kyseistä ruokavaliota kenellekään toiselle. Hänelle itselleen se kuitenkin sopii ja tuottaa hyviä tuloksia. Dieetin aikana naisen terveyttä ja verensokeria myös seurataan tarkasti, joten hän ei suorita ketogeenista jaksoa huolimattomasti.