Olivia Culpo seksikkäänä rannalla – mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Olivia Culpo julkaisi itsestään nyt henkeäsalpaavan upean kuvan, joka naisesta oli napattu meren rannalla. Hieno hiekkaranta näyttää täysin autiolta ja kauniin sininen taivas saa myös meren ja jopa hiekan hehkumaan sinisen sävyissä.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Julkaisemissaan kuvissa Olivia Culpo pukeutuu lähes aina seksikkäästi ja melko paljastavasti. Tuoreessa kuvassa Olivia Culpon yllä nähdään läpikuultava asu, joka paljastaa pitsin alle puetun näyttävän uima-asun altaan.