TikTok-videon kuvaus paljasti karmivan löydön – ruumis matkalaukussa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Seikkailua Yhdysvaltojen Seattlessa etsineet nuoret ovat päätyneet löytämään jotain karmivampaa kuin he osasivat aavistaakaan. He päätyivät löytämään ruumiin seuratessaan Randomnautica-sovelluksen antamia koordinaatteja ja kuvatessaan TikTok-videoita.

Randomnautica-sovellus antaa käyttäjälle satunnaiset koordinaatit, tarkoituksena kannustaa heitä tutkimaan ja seikkailemaan lähiseuduilla. Koordinaatteja seurannut TikTok-käyttäjä @UghHenry päätyi ystäviensä kanssa rannalle josta he löysivät hylätyn matkalaukun. Matkalaukun sisältä paljastui pahanhajuinen musta muovisäkki.

TikTok

Nuoret hälyttivät paikalle poliisit, jotka ovat sittemmin vahvistaneet laukun sisältäneen ihmisen jäänteitä. Läheltä löytyi myös toinen niin ikään ihmisen jäänteitä sisältänyt laukku. Jäänteiden on paljastettu kuuluneen ampumahaavoihin kuolleille 35-vuotiaalle Jessica Lewisille ja 27-vuotiaalle Austin Wennerille.

Randomnautican edustaja on kommentoinut ja pahoitellut tapausta Buzzfeedille. Yhtiön kerrotaan olevan järkyttynyt karmivasta yhteensattumasta. Edustajan mukaan sovellus arpoo koordinaatteja satunnaisesti, ja ruumiin löytyminen alueelta oli puhdas sattuma.

 

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk 😐🥺 @natthecvt #fyp #viral #crime #murder #randonautica #randonauting #scary #washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin