Britney Spears tekee hyvää – valitsee faneistaan kolme autettavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet Hollywood-tähdet ovat hyvin avokätisesti lahjoittaneet rahaansa hyväntekeväisyyteen halutessaan auttaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Nyt Britney Spears on ottanut osaa haasteeseen, jossa autetaan tuntemattomia ihmisiä.

Sosiaalisessa mediassa kiertää tällä hetkellä #DoYourPartChallenge -niminen haaste, jossa julkkikset auttavat fanejaan. Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn haastoi tähden mukaan auttamaan ja tekemään hyvää, ja poptähti päätti ottaa haasteen heti vastaan.

Britney Spears rohkaisee fanejaan lähettämään hänelle nyt yksityisviestejä, joissa he kertovat millaista apua he tarvitsisivat juuri nyt. Viesteistä tähti valitsee kolme fania, joita hän auttaa. Nainen jakoi haasteen myös eteen päin ja pyysi mukaan hänen poikaystävänsä Sam Asgharin, Will Smithin ja Cade Hudsonin.