Emily Ratajkowski rohkaisee muodonmuutokseen: ”Elämme vain kerran”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Viime päivien aikana nainen on ihastuttanut uudella tyylillään värjättyään pitkät tummat hiuksensa vaaleiksi. Ratajkowski on myös kehottanut muita ihmisiä värjäämään rohkeasti hiuksiaan.

Kesäkuussa 29 vuotta täyttänyt Emily Ratajkowski esitteli nyt tuoreella videollaan miten hän pitää huolta juuri värjätyistä kutreistaan. Nainen huolehtii vaaleasta hiusväristään violetin sävyisellä shamppoolla ja hoitoaineella. 

Emily Ratajkowski oli aina ajatellut, että hiusten vaalentaminen pilaa hiusten kunnon kokonaan, minkä vuoksi hän oli aina epäröinyt vaaleaksi värjäämistä. Nainen on kuitenkin nyt onnellinen siitä, että hän uskaltautui muuttamaan hiustyyliään radikaalisti. Tähti suosittelee sitä myös muille ja muistuttaa, että me elämme täällä vain kerran.