Hailey Bieber paljasti bikinivartalonsa – lekotteli auringossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa malli Hailey Bieber ovat viettäneet viime aikoina tiiviisti aikaansa kahdestaan koronakriisin aikana. Aviopari on retkeillyt miljoonien arvoisella matkailuautolla Utahin kansallispuistossa ja yöpyneet myös luksusmajoituksissa.

Nyt 23-vuotias kaunotar julkaisi hänen Instagram-tarinassaan upean kuvan, jossa Hailey Bieber nähdään bikineissä. Kuvassa nainen esittelee upeaa rantakuntoaan ottaessaan aurinkoa. Etenkin timmit vatsalihakset korostuvat kuvassa, minkä lisäksi moni on ihastellut nuoren naisen luonnollista kauneutta.

Instagram

Aiemmin sosiaalisessa mediassa lähti leviämään pariskunnasta napattuja kuvia, joissa kaksikko nähtiin järvessä vilvoittelemassa. Moni on ihaili etenkin Hailey Bieberin bikinivartaloa, joka näytti saaneen naisellisia muotoja. Fanien mielestä tähti onkin nyt kauneimmillaan.