Jessica Edström säväytti lomakuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Äskettäin Yhdysvaltojen kansallispäivää näyttävästi jenkkityylisissä bikineissä juhlistanut Jessica on nyt poseerannut suomalaisessa metsämaisemassa niukoissa leopardikuvioisissa bikineissä, jotka nostivat keskiöön hänen bikinipeppunsa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.