Pesukarhutkin osaavat pestä käsiään – suloinen taidonnäyte lavuaarin luona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hengitystieinfektioilta säästytään parhaiten pesemällä käsiä oikein. Viime aikoina verkossa onkin levinnyt käsien pesemiseen useita kuvien avulla havainnollistettuja ohjeita, joissa neuvotaan ihmisiä hieromaan saippuaa käsiin riittävän kauan, pesemään kädet ja myös kuivaamaan ne huolellisesti.

Nyt hellyttävällä videolla nähdään pienten pesukarhujen taidonnäyte. YouTube-videolla eläinsuojassa majailevat pelastetut pesukarhun poikaset leikkivät vedellä ja näyttävät pesevän käsiään lavuaarin luona yhdessä.

Orvoksi jääneet pesukarhut ovat suloinen näky peseytyessään yhdessä. Ne hankaavat valuvan veden alla pieniä käpäliään yhteen ja muistavat myös kuivata kätensä paperilla. Yleensä pesukarhut nähdään videolla pahan teossa, mutta nähtävästi ne osaavat myös olla siististikin.