Sukulaiset järkyttyivät isoäidin hautajaisissa – arkussa väärä ruumis

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tunnelma on hautajaisissa harvemmin katossa, mutta erään naisen hautajaisista tuli vielä odotettua synkempi tapahtuma. Sukulaisten järkytykseksi arkussa makasi tuntematon henkilö.

Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva Jerry Bowman oli saapunut 75-vuotiaana kuolleen äitinsä hautajaisiin, kun häntä kohtasi karu näky. Catherine Whiten sijaan arkussa oli tuntematon nainen hänen äitinsä valkoisissa vaatteissa. Bowman oli viettänyt viimeiset neljä kuukautta hoitaen syöpää sairastanutta äitiään ja muisti hyvin, miltä hän näytti.

Catherine White oli vahingossa haudattu jo edeltävänä päivänä, jolloin arkussa Whiten sijaan maannut Elease McInnis olisi kuulunut haudata. McInnisin sukulaiset olivat ihmetelleet 91-vuotiaana kuolleen naisen olleen eri näköinen arkussa kuin elävänä. He kuitenkin luulivat sen johtuneen vain palsamoinnista.

Whiten ruumis tullaan kaivamaan pois väärästä haudastaan McInnisin perheen luvalla. Hautajaistoimisto Alexander Funeral Home ei ole Daily Mail -lehden mukaan toistaiseksi kommentoinut sekaannusta.