Khloe Kardashian täytti 36 vuotta – juhli muuttamalla ulkonäköään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian järkytti hetki sitten fanejaan julkaisemalla kuvan, jossa hänen kasvonsa näyttivät täysin erilaisilta. Kuvan jälkeen moni alkoi spekuloimaan miten kuvaa oli jälkikäsitelty ja mitä uusia toimenpiteitä nainen on mahdollisesti ottanut kauneuskirurgin vastaanotolla. Nyt tähti on muuttanut myös hiustyylinsä.

Khloe Kardashian täytti juuri 36 vuotta. Tähti on ihastuttanut jo vuosien ajan vaalennetuissa hiuksissaan, mutta nyt nainen päätti syntymäpäivänsä kunniaksi muuttaa tyyliään radikaalisti. Khloe Kardashian on julkaissut itsestään uusia kuvia, joissa hän esittelee uusia tummempia pitkiä hiuksiaan, jotka sopivat kaunottarelle erityisen hyvin.

Khloe Kardashianin kuvissa nähdään, että nainen on värjännyt hiuksensa tummanruskeiksi. Samalla hän on muuttanut hiustyylinsä muotoilemalla pitkät hiuksensa suoriksi ja kampaamalla ne keskijakaukseen. Kuvan yhteydessä Kardashian on kertonut yhä rakastavansa vaaleita hiuksia, mutta myöntää, että tummat hiukset antavat hänelle nyt erityisen hyvän olon.