Kourtney Kardashian aloitti ketogeenisen dieetin – paljasti samalla mitä aikoo syödä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan. Nainen suosii mahdollisimman puhdasta ruokaa ja kosmetiikkaa, minkä vuoksi monet janoavatkin usein terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä niksejä naiselta.

Kourtney Kardashian on kertonut aiemmin nauttineensa elämästä syömällä hyvin karanteenin aikana, mikä on tuonut mukanaan muutaman lisäkilon. Kardashian on kuitenkin nyt päättänyt ryhtyä ketogeeniselle dieetille, jossa hiilihydraatit jätetään ruokavaliosta minimiin.

Instagram / Kourtney Kardashian

Vähähiilihydraattinen dieetti auttaa polttamaan rasvaa hyvin tehokkaasti, minkä vuoksi moni päätyykin kokeilemaan sitä yrittäessään pudottaa painoa. Tällä hetkellä 40-vuotias Kourtney Kardashian suosiikin lautasellaan kasviksia, avokadoa, hyviä rasvoja, juustoja ja proteiinia.