Viiden lapsen äiti Katie Price haluaa isomman perheen: ”Lopetan vasta lääkärin käskystä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Povipommi ja realitytähti Katie Price on viiden lapsen äiti. Nainen paljasti kuitenkin tuoreessa haastattelussa, että hänen lapsilukunsa ei ole vielä lähelläkään sitä, että nainen ei tahtoisi lisää lapsia.

Katie Price kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän haluaa lisää lapsia. Haastattelija kysyi Pricelta ihmeissään, että montako lasta olisi naisen mielestä hyvä määrä. Tähän 42-vuotias Katie Price vastasi, että hän tulee tekemään niin kauan lapsia kunnes hänen lääkärinsä käskee häntä lopettamaan.

Katie Price erosi myrskyisästi entisestä aviomiehestään Kieran Haylerista. Nyt tähti on löytänyt kuitenkin omien sanojensa mukaan viimeinkin oman prinssinsä. Nykyään Katie Price seurustelee Love Island -sarjasta tutuksi tulleen lihaskimpun Carl Woodsin kanssa.

View this post on Instagram

Best on earth 🌍 @carljwoods ❤️

A post shared by Katie Price (@katieprice) on