StaraTV: Ähtärin eläinpuiston Pyry-panda täytti 7 vuotta – sai herkullisen lahjan

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuimmat eläinpuiston asukit, Ähtärin eläinpuistoon reilut kaksi vuotta sitten Kiinasta muuttaneet pandat Pyry ja Lumi, ovat viihtyneet hyvin uudessa asuinympäristössään. Viime perjantaina urospanda Pyry täytti seitsemän vuotta, ja Stara oli paikalla seuraamassa juhlallisuuksia. Samalla keskusteltiin myös eläinpuiston kesästä koronakevään jälkeen.

Oheisella videolla nähdään miten Pyry-panda sai eläinpuiston henkilökunnalta maistuvan synttärilahjan ja miten ihastuttava nuori herra siihen reagoi sankan yleisön edessä. Haastattelussa ovat Ähtärin eläinpuiston toimitusjohtaja Arja Väliaho ja intendentti Heini Niinimäki, joiden kanssa keskustellaan pandojen ja koronan lisäksi myös matkailusta ja eläinpuiston muista vetonauloista.

Pyry-panda Ähtärin eläinpuistossa 10.7.2020. Kuva: Stara
Pyry-panda Ähtärin eläinpuistossa 10.7.2020. Kuva: Stara