Britney Spears poltti vahingossa kuntosalinsa – kertoi nyt tilanneraportin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears joutui vahingossa yllättävään tilanteeseen keväällä. Hän tuli aiheuttaneeksi tulipalon kotinsa kuntosalilla siellä olleiden kynttilöiden ansiosta.

Nyt 38-vuotias tähti on tarjonnut faneilleen tilanneraporttia kuntosalinsa nykytilasta. Spearsin mukaan kuntosalia ei ole vieläkään täysin korjattu palon jäljiltä. Sali on kuitenkin jo siinä kunnossa, että hän voi jälleen treenata siellä.

Britney Spears jatkoi videotaan esitellen kuntoliikkeitä uudistuneella salillaan. Poptähden mukaan esitellyillä liikkeillä on mahdollista saada itselleen tiukat pakarat. Spears myös kehotti fanejaan pitämään huolta itsestään ja pysyttelemään terveenä.

 

View this post on Instagram

believe it or not really do help with getting a tight buttocks 😉🍑🍑🍑. I didn’t have time to show the full routine in the video …. but trust me it will kick your ass 🥵💪🏻!!!!! I hope you all are taking care of yourselves and staying healthy …. it’s also really important to learn to meditate and stretch for clarity. Stay safe my friends and God Bless you all 😉😉😉⭐️⭐️⭐️⭐️💋💋💋🌹🌹🌹🌹!!!!! PS I shot this on Father’s Day five days ago …. June 21st to be exact !!!!!⁣ ⁣ –⁣ ⁣ Side to side stretches – 100x ⁣⁣ Up and down legs raises – 50x⁣⁣ In and out – 50x⁣⁣ Circles – 50x⁣⁣ Repeat L shape all 3 ⁣⁣ Repeat w/ other leg⁣⁣ Hands and knees leg raises – 50x⁣⁣ Side leg raises – 50x⁣⁣ Repeat w/ other leg⁣⁣ Squats – 150x⁣⁣ Jumping Jacks – 150x⁣⁣ Posture⁣⁣ Knee backbend – 50x⁣⁣ Downward dog – 50x⁣⁣ Push ups – 50x⁣⁣ Stretch⁣⁣ Short workout but it kicks your buttocks 🙊🙊😜😜🤷‍♀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on