Kauneusleikkausten avulla korealaiseksi muuttunut mies musiikkiuralle – exä teki hurjia paljastuksia nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London on muokannut vuosien ajan ulkonäköään siten, että hän näyttäisi enemmän korealaiselta poptähdeltä. Hän on fanittanut korealaista kulttuuria siitä asti, kun asui maassa joitakin vuosia sitten.

Hän on julkaissut uuden kappaleen nimeltään Lockdown City yhdessä Sten-nimisen artistin kanssa. Kyseessä on miehen kuudes musiikkivideon saanut kappale ja edellisiä biisejä on katsottu miljoonia kertoja Youtubessa. Miehen uraa varjostaa kuitenkin paljastuksia nettiin tehnyt ex-tyttöystävä Frenchy Morgan.

Nainen väittää Oli Londonin rahoittaneensa kauneusleikkaukset seksityön avulla. Samalla hän on väittänyt Oli Londonin olevan rasisti ja keksineensä koko K-pop -idean ainoastaan saadakseen BTS-yhtyeen faneja itselleen menestyksen taakse. Pariskunta seurusteli pitkään, mutta Frenchy Morgan on löytänyt uuden korealaisen poikaystävän.