Taapero leikki koiran kanssa – nappasi maasta käärmeen kepin sijaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Elämä pienten lasten kanssa voi olla täynnä odottamattomia ja joskys järkyttäviäkin tilanteita. Lapset eivät nimittäin aina ymmärrä mahdollisten vaaratilanteiden uhkaa samaan tapaan kuin aikuiset.

Viraalina levinneellä videolla todistetaan veret seisauttavaa tilannetta pienen lapsen leikkihetken aikana. Asher-niminen taapero on leikkimässä perheen Raven-koiran kanssa, heittäen eläimelle keppiä noudettavaksi. Leikin makuun päässyt lapsi nappaa maasta käärmeen luultuaan sitä ilmeisesti kepiksi.

Aikuinen säikähtää toden teolla huomatessaan mikä lapsen kepiksi luulema asia todella on, eikä ärräpäiltäkään ymmärrettävästi vältytä. Taapero ei sen sijaan vaikuta olevan moksiskaan pideltyään juuri käsissään potentiaalisesti myrkyllistä eläintä.