Auton äänitorvi alkoi soida keskellä yötä – karhu oli jäänyt jumiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä, että karhut ovat hyvin ovelia ja osaavat avata jopa autojen ovia etsiessään ruokaa. Nyt eräs nainen yllättyi toden teolla huomatessaan, että karhu oli vallannut hänen henkilöautonsa.

Karhu voi jättää todella tuhoisia jälkiä autoon, minkä vuoksi se luonnollisesti onkin melko epätoivottu vieras kulkupeleissä. Tennesseessä Pigeon Forgen alueella kuvatulla videolla nähdään nyt miten karhu on onnistunut saamaan itsensä jumiin auton sisälle murtauduttuaan sinne ensin omin avuin.

Nainen oli kuullut yöllä, että hänen autonsa äänitorvi oli soinut. Kun hän oli mennyt tarkistamaan tilanteen, hän huomasi karhun olevan auton sisällä. Karhu oli onnistunut menemään ovesta nätisti auton sisälle, mutta oven sulkeuduttua karhu ei enää löytänytkään tietään ulos.

Ihmiset miettivät kuumeisesti miten he saisivat melko suuren karhun auton sisältä ulos. Lopulta eräs nainen päätti avata auton takaluukun. Pian karhu jo kurkistelikin takatilasta ulos ja hyppäsi auton ulkopuolelle suoraan ihmisiä kohti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.