Gigi Hadid ei yritä peitellä raskausvatsaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 25-vuotias Gigi Hadid odottaa 27-vuotiaan poptähden Zayn Malikin kanssa esikoistaan. Hadid on vahvistanut tiedon raskaudesta, mutta toistaiseksi hän ei ole halunnut julkaista yhtäkään kuvaa pyöristyneestä vatsasta.

Gigi Hadid on kommentoinut Twitterissä, että hän ei kuitenkaan yritä piilotella raskautta. Hadid loukkaantui Vogue-lehden tekemästä artikkelista, jonka otsikossa kerrottiin naisen kätkevän vatsansa ovelan pukeutumisen avulla. Hadidin mukaan tämä ei ole totta.

Tällä hetkellä mallikaunotar haluaa kokea raskausajan hänen perheensä ja rakkaidensa kanssa. Nainen tulee jakamaan raskausajastaan kuvia sitten kun hänestä siltä tuntuu. Gigi Hadid ei ole vielä paljastanut miten pitkällä hänen raskautensa on, mutta hän on kuitenkin sanonut, että sivuprofiili paljastaa odotuksen jo hyvin selvästi.