Glee-tähti Naya Riveran ruumista etsitään edelleen – läheiset toivovat yhä ihmettä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Glee-sarjasta tunnettu näyttelijä Naya Rivera katosi viime viikolla järvellä Kaliforniassa. Tähden pelätään hukkuneen, sillä hänen nelivuotias poikansa löydettiin yksin Lake Pirussa ajelehtineesta veneestä.

Naya Riveran etsinnät ovat kestäneet nyt viisi päivää. Etsintäpartio on etsinyt järven pohjan lisäksi läheisiä mökkejä ja käyneet säännöllisesti kaikki rannat läpi. Naisesta ei silti olla vielä toistaiseksi löydetty jälkeäkään.

Poliisin antaman tiedotteen mukaan on hyvin varmaa, että tähti on hukkunut. Heillä ei toistaiseksi ole mitään syytä epäillä, että nainen olisi koskaan noussut järvestä. Läheiset toivovat kuitenkin People-sivuston mukaan yhä parasta ja rukoilevat, että jonkin ihmeen voimalla nainen löydettäisiin vielä elossa jostain.

Naya Riveraa on etsitty noin satahenkisen etsintäpartion avulla viiden päivän ajan. Sukeltajat uskovat, että naisen ruumis on järven pohjassa, mutta he eivät ole vain vielä löytäneet sitä. Pohjan haravoiminen on runsaasta kasvillisuudesta ja hyvin huonosta näkyvyydestä johtuen erittäin hankalaa. Sukeltajat etsivät ruumista lähinnä tunnustelemalla pohjaa.