Khloe Kardashianin nimettömässä timanttisormus – meni kihloihin exänsä kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian juhli syntymäpäiviään viikonlopun aikana. Tähti oli järjestänyt kotiinsa isot juhlat, joihin osallistui vain lähimmät ystävät ja perhe. Tähti julkaisi juhlistaan kuvia, joissa naisen nimettömässä kimallellut timanttisormus alkoi aiheuttamaan fanien keskuudessa spekulaatiota.

Juuri 36 vuotta täyttäneen Khloe Kardashianin nimettömässä kimaltelee suuri timanttisormus, minkä vuoksi moni epäileekin nyt, että tähti on mennyt entisen rakkaansa Tristan Thompsonin kanssa kihloihin. Pariskunnan välit ovat koronaviruksen aiheuttaman eristäytymisen vuoksi lämmenneet kun Kardashian ja Thompson ovat halunneet viettää aikaa perheenä True-tyttärensä kanssa.

Pariskunnalla on kaksivuotias True-tytär, joka on rakastavaisten eron jälkeen asunut lähes koko ajan äitinsä vuoksi. Pariskunnan suhde ajautui karikolle juuri ennen lapsen syntymää kun sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään video, jossa Thompson nähtiin pettämässä naista.

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on