Lokki yritti varastaa hampurilaisen – mies kosti puremalla lintua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linnut saattavat toisinaan nokkia ja purra ihmisiä, mutta taannoin Iso-Britanniassa osavat vaihtuivat. Paikallinen mies päätyi puremaan hampurilaisen varastamista yrittänyttä lokkia.

Cornwallissa asuva 26-vuotias mies pidätettiin taannoin epätavallisen väkikohtauksen ansiosta. Lokki oli yrittänyt varastaa hänen Big Mac -hampurilaistaan, johon mies vastasi tarraamalla kiinni lintuun. Tämän jälkeen hän upotti hampaansa lokkiin ja paiskasi eläimen sen jälkeen maahan.

Välikohtausta todistaneet poliisit pidättivät miehen nopeasti. Pidätetty kertoi viranomaisille olleensa huumeiden vaikutuksen alaisena, ja hänet toimitettiin Cornwall Live -lehden mukaan paikalliseen sairaalaan. Poliisi kertoo lokin lentäneen pian välikohtauksen jälkeen tiehensä, eikä sen hyvinvointia voitu näin ollen tarkistaa.